Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsuitje Amsterdam

Mag jij het jaarlijkse uitje weer organiseren? The Activity Company heeft de leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam voor jouw bedrijf! Voor groepen van 8 tot 350+ personen hebben we keuze uit maar liefst 100+ activiteiten en horecalocaties binnen en buiten Amsterdam. Onze verschillende activiteiten hebben we zorgvuldig geselecteerd op basis van populariteit, zodat de hele groep ervan kan genieten. De meest populaire bedrijfsuitjes in Amsterdam vind je hieronder:

Escape Room Amsterdam

Vanaf
€ 19,95 pp
COVID-19 Aangepast

Hackers Amsterdam

Voor
€ 37,95 pp
COVID-19 Aangepast

Vanaf
€ 24,95 pp
COVID-19 Aangepast

Powerkiten Amsterdam

Vanaf
€ 17,95 pp
COVID-19 Aangepast

Tuk Tuk Amsterdam

Vanaf
€ 59,95 pp
Gezelligheid | Fun | Ontspannen

Horecaspecialist, want dat is net zo belangrijk

Een goed bedrijfsuitje in Amsterdam bestaat uit meer dan een activiteitenprogramma; er moet natuurlijk ook gegeten en wat gedronken worden. The Activity Company heeft een uitgebreid portfolio van horecalocaties binnen en buiten Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan gezellige plekjes in de Jordaan of het mooie Vondelpark, maar er is nog veel meer. Budget, sfeervol of high-end, het is maar een greep uit de mogelijkheden. Bij specifieke wensen zoeken onze specialisten graag met je mee.

GRATIS regenprogramma als backup

Met een buitenprogramma ben je altijd afhankelijk van het weer, maar ook met regen wil je graag dat het bedrijfsuitje door kan gaan. Ons gratis regenprogramma biedt dan dé oplossing! We hebben een breed scala aan binnenactiviteiten, zoals een gezellige pubquiz of het actieve Build Your Team spel. Er zit dus altijd een goede backup voor je tussen, waarbij iedereen wél droge voeten houdt. Van te voren hebben we contact met je om de meest geschikte activiteit eruit te pikken. Wil je meer weten over de voorwaarden en de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Bij diverse activiteiten GRATIS maatwerk

Als je een specifiek doel of thema hebt voor het bedrijfsuitje, dan kunnen we verschillende activiteiten daarop aanpassen. In een Escape Room spel kunnen we iets over jullie bedrijf verwerken of denk aan persoonlijke vragen in het Ik Hou Van Holland spel. Daar geven we meestal een humorvol tintje aan. Groepen vanaf 20 personen kunnen gratis gebruik maken van ons maatwerk. Ons team informeert je graag over de mogelijkheden.

Binnen of buiten Amsterdam en op kantoor

Een bedrijfsuitje hoeft niet per se op een van onze locaties plaats te vinden. Misschien hebben jullie wel een locatie in de buurt, vlakbij jullie andere activiteiten of gewoon op kantoor in gedachten. Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn zeer mobiel en kunnen de activiteiten op elke gewenste locatie binnen of buiten Amsterdam uitvoeren.