TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Winter Wonderland Amsterdam

"Ons gezelschap was heel divers, maar iedereen vond het geweldig!" B. de Leeuw uit Lisse
Teambuilding | Competitie | Actief

Niets zo leuk als de winter écht beleven. En of het nu sneeuwt of niet, in Winter Wonderland beleef je de winter! In dit authentieke, gezellige skidorp in Amsterdam vind je volop activiteiten om met je collega’s of teamgenoten te doen. Sjaal om en… actie!

Winter Wonderland met diverse activiteiten

In dit Winter Wonderland beleef je een sfeervolle, winterse avond vol warmte en uitdaging. De originele en hilarische ski-games in dit actieve dorp zijn ideaal voor een teambuildingsuitje. Leer je collega’s beter kennen en versterk de banden tussen verschillende afdelingen. In dit hartverwarmende Tiroler dorp zul je de kou nauwelijks voelen.

Beleef het in de stad of in een strandpaviljoen

Bij de winter hoort natuurlijk een grote mok warme chocomelk of een glaasje geurende glühwein. Daarmee heten we je dan ook welkom op onze locatie in Amsterdam of omgeving. Dit kan een stadsstrand zijn, of een standpaviljoen op Zandvoort. De vuurkorven, kerstbomen, strobalen en verlichting brengen je meteen in gezellige wintersferen en de Tiroler muziek maakt het helemaal af. In dit magische Winter Wonderland lijk je echt even weg van thuis.

Maar denk nu niet dat je ontspannen kan gaan zitten. Ons middag- of avondvullende programma zet jullie flink aan de slag, koud zul je het niet snel krijgen. Natuurlijk worden jullie tijdens het programma begeleid door niemand minder dan Anton aus Tirol, die zal zorgen voor een flinke dosis hilariteit.

Tijdens deze uitdagende en grappige opdrachten ontdek je meer over jouw collega’s: wie is behendig, strategisch of heeft lef? Kijk samen wie een opdracht het beste kan uitvoeren.

Je kunt deelnemen aan onderstaande activiteiten, die van grappig tot nog grappiger gaan. Weet jij een bierpul tot de rand van de tafel te schuiven zonder hem van de rand te laten glijden? Heb je ooit wel eens van sneeuwpop worstelen gehoord? En uiteraard wil je ook echt gaan Haardhout stapelen.

De activiteiten waar je uit kunt kiezen

Uit de volgende activiteiten kun je kiezen in het Winter Wonderland.

Bierpulschuiven

In dit spel probeer je jouw bierpul zo ver mogelijk over de tafel te schuiven. De winnaar is degene die het dichtst bij de tafelrand komt. Maar schuif je bierpul vooral niet te ver...

Brandhout Balanceren

Verzamel en balanceer het hout in een groeiende toren. Maar pas op, sommige stukken zijn verraderlijk! Wie houdt de stapel het langst overeind?

Langlaufen

Bereik zo snel als je kunt de eindstreep op je langlaufski’s en jij wint dit spel. Krijg jij dit voor elkaar zonder hilarische valpartijen? Plezier gegarandeerd...

Nagel Schlag

Ken je het spel Kopspijkeren? Beantwoord een vraag goed en geef de spijker in de boomstam een flinke klap. Het team dat de spijker als eerst volledig in de boom geslagen heeft, wint het spel. Maar dat is lang niet zo gemakkelijk als het lijkt...

Tiroler Koe Melken

Hoe zijn jouw skills als koemelker? Dat ontdek je bij dit spel. Kies jouw Tiroler koe uit en wacht op het startsein… Klaar? Af! Wie het eerst een volle emmer bij elkaar melkt, wint. Melken maar!

Biathlon Schieten

Als jij een goede schutter bent, is dit een spel voor jou. Voor dit rendier schietspel heb je goede ogen en een vaste hand nodig.

Waarom Winter Wonderland bij de Activity Company?

  • Hartverwarmende Tiroler wintersfeer met geweldige aankleding en muziek
  • Verschillende winterse spelletjes om uit te kiezen
  • Hilarische après ski spellen voor volhouders en knappe koppen
  • Inclusief volledig verzorgde catering met hapjes en drankjes
  • Ook uit te breiden met een heerlijk diner

Wintergames voor kleine en grote groepen

Maak jouw warme, winterse gevoel nog sterker met de activiteiten in ons Winter Wonderland. Een populair uitje in de wintermaanden en geschikt voor jong en oud. Grote partijen, feesten en gezelschappen zijn dan ook van harte welkom in ons Tiroler dorp. De vrolijke groepsfoto die we na afloop van jullie maken vormt een prachtige herinnering aan deze dag.

Wil je het Winter Wonderland graag aanvullen met andere activiteiten? Wij hebben ruime keuze aan activiteiten die hier heel goed op aansluiten, zoals een bierproeverij of een pubquiz in een Amsterdams café. Mag er wat meer spanning in blijven, dan kun je bijvoorbeeld lekker opwarmen tijdens ons Escape Dinerspel.

Binnenkort een feest organiseren?

Heb je iets te organiseren? Een vrijgezellenfeest, reünie of een bedrijfsuitje? Winter Wonderland biedt jou en je gezelschap gezelligheid, activiteit én hilariteit. Vind je het fijn als we met je meedenken, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je informeren over de spellen en over aanvullende activiteiten die goed passen bij deze winterse spelletjes.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Winter Wonderland" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Quiz | Gezelligheid | Teambuilding
Persoonlijke Touch | Volledig verzorgd | Afwisseling
Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek