TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Vergaderarrangement Amsterdam

Vergaderen slaapverwekkend? Met een vergaderarrangement van de Activity Company blijft iedereen gemotiveerd en vol focus! Op een centrale plek in Amsterdam combineren wij jouw vergadering met een actieve break of een workshop die de zinnen verzet. Wedden dat iedereen de hele dag bruist van ideeën?

Vergaderarrangement

Een vergadering moet iets opbrengen, dat is logisch. Maar met urenlang tegen elkaar aan praten bereik je dat vaak niet. Kies daarom voor een vergaderarrangement bij The Activity Company. Wij koppelen jouw vergadering aan een activiteit die de jullie creatieve brein even lekker zal verfrissen en aanwakkeren. Dit kan een sportieve activiteit zijn zoals Archery Tag, een breinbreker zoals Wie is de Verrader of een creatieve workshop salsadansen. We plannen deze activiteit op een door jou gekozen moment, voor, tijdens of na de vergadering. Je zal zien dat deze activiteit zorgt voor een frisse blik en nieuwe energie.

Programma

We ontvangen je op een prettige locatie in het hart van Amsterdam, waar jullie vergadering plaats zal vinden. Alles wat jullie hiervoor nodig hebben, is aanwezig: een beamer, een scherm, wifi en draadloze microfoons. Jullie kunnen deze vergadering natuurlijk combineren met een diner, lunch of een borrel. Thee, koffie en water staan uiteraard voor jullie klaar.

Vind je het fijn als we meedenken met het samenstellen van een geschikt vergaderarrangement? Wij hebben veel ervaring met op maat gemaakte vergaderprogramma’s en helpen je graag om een dag samen te stellen die past bij jouw bedrijf. Op die manier haal je alles uit je vergadering!

Ik hou van Holland Amsterdam

Wat weet jij eigenlijk over Holland? Tijdens het hilarische teamspel ‘Ik hou van Holland’ kom je daarachter. Met lachgarantie!

Quiz | Gezelligheid | Teambuilding

Moordspel Amsterdam

Lodewijk Zegels is vermoord, maar wie heeft het gedaan? Daar gaan jullie achter komen tijdens dit zenuwslopend spannende moordspel!

Acteurs | Suspense | Sporenonderzoek

Wie is de Verrader (Mol) Amsterdam

Wie is de Mol? Die vraag stel jij jezelf tijdens dit breinbrekend spannende spel, waarbij niemand is wie hij lijkt!

Teambuilding | Breinbreker | Suspense

Maatwerk bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje op maat? Wij passen onze activiteiten graag aan voor jouw bedrijf!

Persoonlijke Touch | Volledig verzorgd | Afwisseling