TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Escape Room Amsterdam

"Wat een spanning, dat was op het randje! Maar het is gelukt!" J. Smith uit Haarlem
Competitie | Breinbreker | Avontuur

De leukste Escape Rooms in Amsterdam vind je bij de Activity Company! Het perfecte bedrijfsuitje en groepsuitje voor iedereen die van uitdagingen houdt en graag zijn hersens onder grote tijdsdruk laat kraken. Wie weet de meest zenuwslopende puzzels en raadsels op te lossen voordat het te laat is? Kan jouw team op tijd ontsnappen?

Escape Room Amsterdam in zeven verschillende varianten!

Met de keuze uit maar liefst zeven verschillende Escape Rooms in Amsterdam vind je bij de Activity Company altijd de variant die het beste bij jou en jouw team past. Elke Escape Room variant heeft weer zijn eigen unieke uitdagingen en sfeer, waardoor je je in een totaal andere wereld waant waaruit je moet ontsnappen. Lukt het jullie om vrij te komen voordat de bom ontploft? Na een warm ontvangst door onze ervaren en enthousiaste instructeurs wordt het spel uitgelegd en kan de uitdaging beginnen!

Alle Escape Rooms in Amsterdam kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd en door de grote flexibiliteit van het spel is het ook zeer geschikt voor grote groepen (100+ personen). Wil je graag een Escape Room op maat? Ook dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen je graag het ideale uitje samen te stellen!

1. Escape Game Amsterdam City

Minimale leeftijd: 18 | Capaciteit: 6 tot 100 personen | Locatie: Buiten, bij regen naar binnen

In deze Escape is de welbekende Jack Sparrow na zijn laatste avonturen doorgedraaid en in een gesticht in Amsterdam City opgenomen. Maar natuurlijk heeft hij een weg naar buiten weten te vinden. Jullie krijgen de taak om hem zo snel mogelijk weer terug te vinden voordat hij al teveel schade aanbrengt aan de stad. Gelukkig heeft Jack diverse sporen achtergelaten die jullie kunnen gebruiken om hem terug te halen. Samen met jouw team ga je Amsterdam City in op zoek naar de sporen en codes. Maar wees snel, voordat de klok op nul staat en de bom ontploft!

2. Escape The Vondelpark

Minimale leeftijd: 18 | Capaciteit: 6 tot 100 personen | Locatie: Buiten, bij regen naar binnen

Jack maakt deze keer het Vondelpak onveilig. Weet jij waar hij zich verstopt heeft en wat je moet doen om hem weer terug te laten keren naar de gevangenis? Combineer de speurtocht in een sfeervolle omgeving midden in de natuur in Amsterdam. Maar zorg natuurlijk wel dat je het raadsel op tijd oplost :)

3. Escape The Beach (Zandvoort of stadsstrand Amsterdam)

Minimale leeftijd: 18 | Capaciteit: 6 tot 100 personen | Locatie: Buiten, bij regen naar binnen

Dit is de natuurlijke habitat waar Jack zich het meest in zijn element voelt. De oneindige blik op zee geeft Jack energie en zal de uitdaging voor jullie des te groter maken. Dit spel kunnen jullie op elk strand spelen en gelukkig heeft Amsterdam een mooi scala aan stadsstranden. Maar wat dacht je van Zandvoort? Dat is ook een prima optie om deze Escape volledig te ervaren.

4. Escape The Chain

Minimale leeftijd: 18 | Capaciteit: 6 tot 100+ personen | Locatie: Buiten, bij regen naar binnen

In deze unieke Escape Room variant is de doldwaze kapitein Jack Sparrow ontsnapt, jullie kamergenoot in het gesticht, en maakt hij Amsterdam onveilig. De recherche kan hem niet vinden, dus worden jullie tijdelijk uit het gesticht vrijgelaten om Jack op te sporen. Jullie kennen Jack immers beter en weten hoe hij denkt. Uit veiligheidsoverwegingen worden jullie echter wel aan elkaar vastgeketend. Dus ga tezamen de stad in, volg de aanwijzingen, ontrafel de puzzels en vind Jack voordat hij Amsterdam uit is! Zullen jullie loskomen voordat het te laat is?

5. Escape Room Diner Spel (ook als borrel- of lunchvariant te boeken)

Minimale leeftijd: 18 | Capaciteit: 6 tot 100+ personen | Locatie: Binnen

Geniet tijdens de tafelversie van dit Escape Room Diner spel van een heerlijk diner in Amsterdam! Bij deze Escape Room los je niet alleen diverse raadsels op en kraak je codes met je team, maar je smikkelt ondertussen ook van een overheerlijk maal dat wordt geserveerd. De ideale combinatie van hersenkrakers en genieten! Teamwork is bij deze Escape Room zeker van belang, want alleen met de juiste tactiek kunnen jullie het mysterie ontrafelen. Laat de scores maar oplopen en aan het einde van de avond zal blijken wie dit intrigerende Escape Room Diner spel wint! Deze Escape Room is ook als borrel- of lunchvariant te boeken.

6. Escape Room Kids

Minimale leeftijd: 10 | Capaciteit: 6 tot 100+ kinderen | Locatie: Buiten

In deze Escape Room speciaal voor kinderen gaan jullie op een doldwaas avontuur door Amsterdam. De welbekende en prettig gestoorde kapitein Jack Sparrow is ontsnapt en jullie krijgen de belangrijke taak om hem op te sporen. Dus volg de aanwijzingen en ontrafel de mysteries voordat Jack voorgoed de stad uit is gevlucht! Weten jullie hem op tijd te vinden? Dit spel vol spanning en sensatie is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

7. Escape Room Op Eigen Locatie

Veel mogelijkheden | Capaciteit: 20 tot 100+ personen | Locatie: binnen of buiten

Willen jullie de Escape Room liever op een andere locatie plaats laten vinden? Ook dat is mogelijk! Je kunt zelf kiezen waar je dit spel wilt spelen. Dat kan in een andere stad zijn, maar ook bijvoorbeeld in een park of ander gebied naar keuze waar dit spel veilig kan worden gespeeld. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen je graag verder!

Hulp bij keuze?

Door alle varianten kunnen wij ons voorstellen dat u niet direct weet welke variant u het beste kunt kiezen. Vul dan het formulier in en wij helpen u direct!

Ook interessant

Klanten die de Escape Room boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Escape Room" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Fun | Actie | Behendigheid
Dans | Gezelligheid | Fun
Teambuilding | Breinbreker | Suspense