TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Powerkiten Amsterdam

"Nooit gedacht dat ik zo maar een powerkite in de lucht kon houden. Wat een geweldige ervaring!" G. Eerings uit Hoorn
Fun | Actie | Behendigheid
Powerkiten is een grotere vorm van ‘vliegeren’, waarbij je speelt met de kracht van de wind. Een spectaculaire activiteit voor jong en oud en uitermate geschikt als groepsactiviteit.

Powerkiten Zandvoort voor groepen

Met powerkiten bij de Activity Company heb je de keuze uit minikites om het te leren, maar zul je ook kennismaken met grotere en meer krachtige kites. Heb je altijd al eens echt willen powerkiten of zoek je een sportief uitstapje voor collega’s of vrienden? Waag je dan eens aan deze sport en geniet van het controleren van de kite en de kracht van de wind.

Programma

Op een strand nabij Amsterdam of in Scheveningen ontvangen we jou en je groep in een sfeervol strandpaviljoen. De ervaren powerkite-instructeur zal je de beginselen van het powerkiten uitleggen en een korte instructie geven. Je leert in het kort de belangrijkste dingen over de wind, veiligheid en de gebruikte materialen. Ook legt de instructeur je uit wat de powerzone is, hoe je de kite als een wild paard kunt temmen en uiteraard hoe je veilig kunt landen. De rest mag je zelf in de praktijk gaan ervaren.

Na de instructie gaan we namelijk aan de slag met de kites. De personen die wel van wat meer uitdaging houden, kunnen een grotere kite kiezen. Hoe harder de wind waait, hoe leuker en uitdagender het wordt.

Laat je lekker door de wind voortslepen en misschien maak je al heel snel je eerste sprong! Je kunt zelf bepalen hoe hard je wilt gaan. Let goed op de instructeur die je diverse tips en tricks zal leren om heerlijk te kunnen powerkiten in Zandvoort of Amsterdam.

Wil je het nog uitdagender en spannender maken? Dan gieten we het kiten in de vorm van een competitief spel. Bijvoorbeeld wie het verste over het strand wordt meegesleept. Lijkt het je een geweldige uitdaging om te gaan powerkiten met je team, groep of vrienden? Boek dan deze activiteit als groepsuitje, teambuildingsdag of familiedag.

Waarom is powerkiten bij ons zo leuk?

  • Altijd goede begeleiding van een deskundige powerkite instructeur
  • Heerlijk op het strand uitwaaien met je groep
  • Goed verzorgde horeca met drankjes en hapjes

Powerkiten in Zandvoort of Scheveningen?

Wij zijn ook een strand-specialist en kunnen je van alles bieden op het strand. Wij nodigen jou daarom ook uit om in Zandvoort of Scheveningen te powerkiten en de dag te combineren met een cocktail workshop of Expeditie Robinson. Kortom, bij ons valt genoeg te beleven!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Powerkiten" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief

Gezelligheid | Fun | Ontspannen