Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teambuilding Amsterdam

Soms wil je als bedrijf wat extra aandacht geven aan teambuilding. Met wel 100+ activiteiten en horecalocaties in en rond Amsterdam heeft The Activity Company de teambuildingsactiviteit die je zoekt! We hebben programma’s voor groepen van 8 tot 350+ personen. Goed samenwerken op een leuke manier, dat is het doel. Wil je het vooral luchtig en grappig houden, of steek je in op teamtraining? Jij kiest. Hieronder vind je een greep uit de meest populaire teambuildingsactiviteiten die wij organiseren:

Robinson uitje in Amsterdam of Zandvoort

Altijd al willen weten hoe het is om te overleven op een onbewoond eiland? Toon jouw overlevingsdrang tijdens dit Robinson spel in Amsterdam of Zandvoort!

COVID-19 Aangepast

Escape Room Amsterdam

Weten jullie op tijd alle mysteries op te lossen en zo te ontsnappen uit één van onze spannende Escape Rooms?

COVID-19 Aangepast

Sloepenrally Amsterdam

Varen door de Amsterdamse grachten saai? Daar denk je heel anders over na deze spannende sloepenrally!

COVID-19 Aangepast

Wie is de Verrader (Mol) Amsterdam

Wie is de Mol? Die vraag stel jij jezelf tijdens dit breinbrekend spannende spel, waarbij niemand is wie hij lijkt!

COVID-19 Aangepast

Ranking the Company Amsterdam

Denk jij je collega’s of vrienden goed te kennen? Dan zal deze Ranking the Company Quiz je nog flink verrassen!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader Dinerspel Amsterdam

Dineren wordt behoorlijk spannend tijdens dit Wie is de Verrader dinerspel. Weet jij de Mol te ontmaskeren tussen de maaltijden door?

COVID-19 Aangepast

Escape Room Dinerspel Amsterdam

Dineren saai? Niet met dit Escape Room dinerspel! Jouw maaltijd is nog nooit zo spannend geweest...

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Amsterdam

Wat weet jij eigenlijk over Holland? Tijdens het hilarische teamspel ‘Ik hou van Holland’ kom je daarachter. Met lachgarantie!

COVID-19 Aangepast

Moordspel Amsterdam

Lodewijk Zegels is vermoord, maar wie heeft het gedaan? Daar gaan jullie achter komen tijdens dit zenuwslopend spannende moordspel!

COVID-19 Aangepast

De Jongens tegen de Meisjes Amsterdam

Ken je het tv-programma ‘de jongens tegen de meisjes’? Dan weet je: dit spel móet je zelf een keer spelen! Durf jij het aan met jouw team?

COVID-19 Aangepast

Beat the Box Amsterdam

Daag jouw team uit om met elkaar deze spannende, uitdagende race tegen de klok aan te gaan. Let’s Beat the Box!

COVID-19 Aangepast

Pubquiz Amsterdam

Laat je hersens kraken en ga de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze gezellige en uitdagende pubquiz

COVID-19 Aangepast

Hackers Amsterdam

Actueel en zenuwslopend, dat is het Hackers spel in Amsterdam. Neem het zo snel mogelijk op tegen de cybercriminelen, want de tijd tikt door...

COVID-19 Aangepast

Maffia Game `The Target` Amsterdam

Drie politieteams, één crimineel. Wie van jullie krijg hem te pakken? Een superspannend spel vol intriges en verrassingen.

COVID-19 Aangepast

Teambuilding Business Games Amsterdam

Alle neuzen van je team komen weer in dezelfde richting met onze Teambuilding Business Games. Kies zelf hoe ver je de diepte in gaat.

COVID-19 Aangepast

Archery Tag Zandvoort

Wat krijg je als je het leukste van trefbal en paintball combineert met pijl en boog? Archery Tag! Deze nieuwe sensatie moet je een keer ervaren hebben.

COVID-19 Aangepast

Sterk in activiteiten, maar ook in horeca!

Een activiteit zonder horeca is als een taart zonder slagroom. The Activity Company regelt dan ook alles voor je: niet alleen de activiteit, maar ook de leukste horecalocatie in of rond Amsterdam. We hebben een portfolio vol horecalocaties waar je uit kan kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Jordaan of het Vondelpark. Chique of simpel, sfeervol of strak? Jij vraagt, wij draaien. Ook bij speciale wensen zoeken onze specialisten graag een locatie voor je uit!

GRATIS maatwerk bij diverse activiteiten

Een teambuildingsuitje is pas geslaagd als deze aansluit bij jouw bedrijf. Daar kunnen wij voor zorgen. Met ons maatwerk verweven wij kosteloos jouw doel, thema of missie in de activiteit. Bij een Escape Room of een pubquiz kunnen we bijvoorbeeld iets over het bedrijf verwerken. Ook geven we vaak een humoristische draai aan de activiteiten. Interesse? The Activity Company levert al gratis maatwerk vanaf 20 personen. Je mag altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden!

GRATIS Plan B regenprogramma

Regen? Geen punt! Met het gratis plan B regenprogramma van The Activity Company kan jouw teambuildingsdag altijd doorgaan! Ons aanbod van binnenactiviteiten in en rond Amsterdam varieert van Ik Hou Van Holland tot Wie is de Mol (Verrader). We helpen je vooraf om een keuze te maken. Daarna kun je achterover leunen, want jouw dag is geregeld! Vragen? Wij vertellen je graag meer over de voorwaarden en mogelijkheden.

Op elke locatie in Amsterdam, ook op kantoor

Liever een teambuildingsactiviteit in jullie eigen, vertrouwde omgeving? Dat kan! Welke locatie je kiest is aan jou, want wij kunnen onze activiteiten op elke locatie in en om Amsterdam aanbieden. In het park naast jullie hoofdvestiging, middenin jullie kantoortuin of in de buurt van jullie andere activiteiten, ons maakt het niet uit. Wij rijden door het hele land en komen dus graag naar de plek van jullie keuze.