TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Build Your Team Amsterdam

"Deze dag heeft voor heel wat positieve veranderingen gezorgd binnen ons team!" Y. de Zeeuw uit Aalsmeer
COVID-19 Aangepast

Binnen een bedrijf werk je met zijn allen aan hetzelfde resultaat, dus moet je zorgen dat elk team en iedere afdeling dezelfde focus houdt. Maar hoe doe je dat? Ons Build Your Team programma zorgt voor een sterkere team spirit, betere samenwerkings-skills en meer begrip voor elkaar. Hou het teamgevoel sterk en boek Build Your Team bij The Activity Company.

Mix van populaire en beproefde Teambuildingsspellen

In onze programma’s werken wij met een mix van succesvolle activiteiten en speciaal ontwikkelde spellen die specifiek gericht zijn op teambuilding. Onze uitgebreide ervaring vormt de stevige basis van deze programma’s. Bij de spellen die we samenstellen gaat de aandacht in het bijzonder naar skills die een goede samenwerking bevorderen. Hoe haal je het beste uit jouw team? Hoe is de hiërarchie in de groep? Wie neemt het voortouw, wie zijn de stille denkers?

De teambuildingsactiviteiten hebben veel aandacht voor communicatie, leiderschap en de dynamiek binnen de groep. Het bijzondere van onze opzet is dat je zover de diepte in kunt gaan als je zelf wilt. We bieden drie verschillende varianten aan. Kies voor de variant met één, twee of drie sterren en bepaal zelf de diepgaandheid van de activiteit.

Wie is de Verrader *

In onze versie van het succesvolle televisiespel Wie is de Mol is één van de teamleden ongemerkt de saboteur van het team. Dit leidt tot interessante ontwikkelingen binnen een groep: is er nog vertrouwen om samen te werken, wie stelt zich op als leider en wie houdt zich stil? En wat als de rollen omgedraaid worden en de volger opeens een leidende rol krijgt? Dit leidt tot interessante inzichten in jouw team. Speel dit spel binnen of buiten.

Robinson **

Robinson is een uitstekend spel om ieders kwaliteiten inzichtelijk te krijgen. De verschillende opdrachten vragen niet alleen om fysieke kracht, maar ook om slimme oplossingen en goed teamwerk. Natuurlijke leiders zullen ruimte moeten geven aan de denkers die eigenlijk liever op de achtergrond blijven. Dit actieve en interessante spel legt groepsprocessen en verhoudingen bloot tussen leiders en volgers. Het geeft je waardevolle informatie over jouw team. Voer deze activiteit uit in Zandvoort, Scheveningen of op een stadsstrand in Amsterdam.

Build Your Team Original ***

Dit is de meest diepgaande variant waarbij alle aandacht gaat naar het proces tussen de verschillende groepsleden. Het gaat bij dit spel niet om het resultaat, maar om de manier waarop de groep samenwerkt en communiceert. Alle leden van het team hebben samen één doel, maar hoe bereiken ze dit? Wie neemt de leidende rol op zich en gaat iedereen hier direct in mee? Hoe kun je assertief je eigen rol pakken als je liever op de achtergrond blijft? Samen met onze professionele begeleider bekijk je deze processen en leer je van elkaars handelingen. Speel Build Your Team binnen of buiten en beleef niet alleen plezier, maar zet je ook volledig in. Veel lichamelijke inspanning vraagt het niet, vooral je brein moet aan het werk!

Waarom kiezen voor de Build Your Team in Amsterdam?

  • Interessante spellen vol variatie
  • Kan door iedereen gespeeld worden en biedt volop uitdaging
  • Specifieke aandacht voor het proces tussen leiders en volgers
  • Je bepaalt zelf hoe diep jullie gaan
  • Professionele begeleiding en coaching
  • Kan binnen en buiten gespeeld worden

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Build your Team" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: