Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teamuitje Amsterdam

Zoek jij een leuk teamuitje in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met wel 100+ activiteiten en horecalocaties binnen en buiten Amsterdam vind je bij The Activity Company altijd wat je zoekt. We hebben onze activiteiten zorgvuldig op populariteit geselecteerd, zodat je zeker weet dat iedereen de activiteit leuk zal vinden. Zie jij jouw favoriet hieronder al tussen onze meest populaire activiteiten staan?

Archery Tag Zandvoort

Wat krijg je als je het leukste van trefbal en paintball combineert met pijl en boog? Archery Tag! Deze nieuwe sensatie moet je een keer ervaren hebben.

COVID-19 Aangepast

Beat the Box Amsterdam

Daag jouw team uit om met elkaar deze spannende, uitdagende race tegen de klok aan te gaan. Let’s Beat the Box!

COVID-19 Aangepast

De Erfenis van 1 miljoen Amsterdam

Heb jij wel eens in twee uur tijd 1 miljoen uitgegeven? Tijdens het spel De Erfenis zul je wel moeten. Alleen dan maak je immers kans op een erfenis van 750 miljoen!

COVID-19 Aangepast

De Erfenis van 1 miljoen Amsterdam

Heb jij wel eens in twee uur tijd 1 miljoen uitgegeven? Tijdens het spel De Erfenis zul je wel moeten. Alleen dan maak je immers kans op een erfenis van 750 miljoen!

COVID-19 Aangepast

Escape Room Dinerspel Amsterdam

Dineren saai? Niet met dit Escape Room dinerspel! Jouw maaltijd is nog nooit zo spannend geweest...

COVID-19 Aangepast

Robinson uitje in Amsterdam of Zandvoort

Altijd al willen weten hoe het is om te overleven op een onbewoond eiland? Toon jouw overlevingsdrang tijdens dit Robinson spel in Amsterdam of Zandvoort!

COVID-19 Aangepast

Maffia Game `The Target` Amsterdam

Drie politieteams, één crimineel. Wie van jullie krijg hem te pakken? Een superspannend spel vol intriges en verrassingen.

COVID-19 Aangepast

Hackers Amsterdam

Actueel en zenuwslopend, dat is het Hackers spel in Amsterdam. Neem het zo snel mogelijk op tegen de cybercriminelen, want de tijd tikt door...

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Amsterdam

Wat weet jij eigenlijk over Holland? Tijdens het hilarische teamspel ‘Ik hou van Holland’ kom je daarachter. Met lachgarantie!

COVID-19 Aangepast

Jacht naar de Macht Amsterdam

Jouw maffiafamilie is van de troon gestoten door een gevaarlijke Don. Weet jij deze Don door afpersing, omkoping en intriges te ontmaskeren?

COVID-19 Aangepast

De Jongens tegen de Meisjes Amsterdam

Ken je het tv-programma ‘de jongens tegen de meisjes’? Dan weet je: dit spel móet je zelf een keer spelen! Durf jij het aan met jouw team?

COVID-19 Aangepast

Moordspel Amsterdam

Lodewijk Zegels is vermoord, maar wie heeft het gedaan? Daar gaan jullie achter komen tijdens dit zenuwslopend spannende moordspel!

COVID-19 Aangepast

Pubquiz Amsterdam

Laat je hersens kraken en ga de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze gezellige en uitdagende pubquiz

COVID-19 Aangepast

Ranking the Company Amsterdam

Denk jij je collega’s of vrienden goed te kennen? Dan zal deze Ranking the Company Quiz je nog flink verrassen!

COVID-19 Aangepast

Teambuilding Business Games Amsterdam

Alle neuzen van je team komen weer in dezelfde richting met onze Teambuilding Business Games. Kies zelf hoe ver je de diepte in gaat.

COVID-19 Aangepast

Sloep varen Amsterdam

Wil je genieten van alles wat Amsterdam je te bieden heeft vanaf het water? Kies dan voor een sloepentocht over de grachten van Amsterdam!

COVID-19 Aangepast

COVID-19 Aangepast

Wie is de Verrader (Mol) Amsterdam

Wie is de Mol? Die vraag stel jij jezelf tijdens dit breinbrekend spannende spel, waarbij niemand is wie hij lijkt!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader Dinerspel Amsterdam

Dineren wordt behoorlijk spannend tijdens dit Wie is de Verrader dinerspel. Weet jij de Mol te ontmaskeren tussen de maaltijden door?

COVID-19 Aangepast

GRATIS maatwerk bij verschillende activiteiten

Wist je dat het bij ons mogelijk is om je activiteit aan te passen op jouw thema? Bij groepen vanaf 20 personen doen we dat ook nog eens helemaal gratis. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van informatie over jouw team in een Escape Room of een Ik Hou Van Holland spel, waar we een vrolijke twist aan geven. Zo wordt jouw teamuitje natuurlijk helemaal onvergetelijk! Wil je hier meer over weten, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Binnen en buiten Amsterdam of op kantoor

Misschien zoek je jouw teamuitje wel lekker dichtbij kantoor? Ook dat kan, want wij kunnen onze activiteiten op elke locatie uitvoeren die je maar wenst. Binnen of buiten Amsterdam, bij jullie bedrijf of vlakbij de andere activiteiten die je misschien wel hebt gepland. Onze activiteiten zijn heel mobiel, dus laat ons gerust weten wat je wensen zijn.

GRATIS Backup regenprogramma

Nee hè? Zit je je al weken te verheugen op jullie teamuitje, gaat het regenen... Nou, daar hoef je je bij ons niet druk over te maken. Bij The Activity Company regelen we namelijk helemaal gratis een backup programma voor je. Vooraf nemen we contact met je op en lopen we de opties met je door. Met zoveel leuke binnenactiviteiten in Amsterdam wordt het nog lastig kiezen. Ga je voor een pubquiz waarbij de tranen over je wangen biggelen van het lachen of ga je liever voor zweet op je rug tijdens het Wie is de Verrader (Mol) spel? Jij kiest! Vraag gerust alvast naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Horecalocaties in en om Amsterdam

Geen teamuitje zonder een hapje of drankje natuurlijk, dat snappen wij helemaal. Daarom heeft The Activity Company diverse horecalocaties in en om Amsterdam in het portfolio die passen bij ieder budget. Kies je voor één van de populaire horecalocaties in de Jordaan of het Vondelpark of moet jouw ideale locatie aan specifieke wensen voldoen? Wij hebben een heel team aan specialisten die jou graag helpt om de perfecte horecalocatie te vinden!