TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Archery Tag Zandvoort

"Wat een opwindend uitje, veel leuker dan trefbal en paintball!" M. Polat uit Amsterdam
COVID-19 Aangepast
Ken jij het nieuwe sensatiespel Archery Tag al? Deze kruising tussen trefbal en paintball is hét dynamische uitje voor jou en je collega’s. Jaag met pijl en boog op jouw tegenstanders en zorg dat je als winnaar uit de strijd komt!

Archery Tag

Neem de spanning van paintball en het sportieve van trefbal, denk er een pijl en boog bij en je hebt Archery Tag! Een sportief en spannend spel, waarbij je de doelen van de andere partij of elkaar probeert te raken met je pijl en boog. Zonder pijn of blauwe plekken, want de pijlpunten zijn gemaakt van zacht foam. Durf jij het op te nemen tegen het andere team?

Programma

We ontvangen jou en je collega’s in onze beachclub in Zandvoort, Hoek van Holland of Scheveningen. Als iedereen er klaar voor is, gaan we naar buiten en leggen we de regels uit. Klaar om teams te vormen? Zodra je jouw pijl en boog krijgt, voel je de spanning toenemen… De jacht op de tegenpartij begint! Kies met jouw team de juiste strategie en voorkom dat de vijand er met de winst vandoor gaat terwijl de pijlen om je oren vliegen. En let goed op, want ook de zeewind blaast aan de Noordkust een partijtje mee. Uitdaging genoeg dus!

Zin om deze dag nóg onvergetelijker te maken? The Activity Company heeft een enorm aanbod aan unieke, afwisselende uitjes die perfect met elkaar te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan powerboat varen, zandsculpturen maken of een cocktailworkshop. Ook kun je kiezen voor lunch, diner of een lekker borrelhapje om jullie dag helemaal af te maken.

Video's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Archery tag

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Archery tag" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

COVID-19 Aangepast

COVID-19 Aangepast