TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Bedrijfsfeest Amsterdam

The Activity Company heeft 100+ activiteiten en horecalocaties in en om Amsterdam, geschikt voor gezelschappen van 8 tot 350 personen. We nemen je de volledige organisatie uit handen, van het transport naar de locatie tot de aankleding van het feest en de overnachting. Hieronder vind je een greep van de meest populaire activiteiten die wij organiseren:

80`s Quiz Amsterdam

Vanaf € 24,95 COVID-19 Aangepast

90`s Quiz Amsterdam

Vanaf € 24,95 COVID-19 Aangepast

De slimste mens Amsterdam

Voor € 24,95 COVID-19 Aangepast

Handletteren Amsterdam

Voor € 29,95 COVID-19 Aangepast

Pubquiz Amsterdam

Voor € 17,95 COVID-19 Aangepast

Salsa workshop Amsterdam

Vanaf € 19,95 COVID-19 Aangepast

Sloep varen Amsterdam

Vanaf € 24,95 COVID-19 Aangepast

Virtual Reality Amsterdam

Vanaf € 19,95 COVID-19 Aangepast

Volop keuze aan horeca in en rondom Amsterdam

Een leuke activiteit is niets zonder goede horeca. The Activity Company heeft daarom een flinke portefeuille aan horecalocaties die jullie feestelijke dag helemaal afmaken. De thema’s gaan van budget tot sfeervol en high-end, net wat het beste past. In Amsterdam hebben we verschillende mooie locaties aan de Jordaan of het Vondelpark, echte iconen van de stad en geschikt voor verschillende soorten teamuitjes. Heb je specifieke wensen? Neem ook dan contact met ons op, dan zoeken wij graag voor je naar jouw ideale locatie.

GRATIS maatwerk bij diverse activiteiten

Bij groepen vanaf 20 personen leveren wij gratis maatwerk, zodat jullie bedrijfsfeest nóg leuker wordt. Denk bijvoorbeeld aan een quiz of Escape Room waarbij vragen over de missie van jullie bedrijf aan bod komen. Er zit vaak een grappige twist aan, want het gaat op deze dag natuurlijk vooral om de fun! Wil je hier meer over weten? Ons team vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn.

Binnen of buiten Amsterdam, ook op kantoor

We bieden onze activiteiten aan op de meest uiteenlopende locaties, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal niet weg wilt. Geen probleem, dan komen wij voor het bedrijfsfeest gewoon naar jullie toe. Veel van onze activiteiten zijn uit te voeren op elke gewenste locatie, dus ook bij jullie bedrijf in of om Amsterdam. Kies een plek en wij zorgen voor alle benodigdheden. Succes gegarandeerd!

Backup regenprogramma GRATIS

Het zal maar net regenen tijdens jullie leukste uitje van het jaar… Gelukkig is dit bij ons geen enkel probleem. We bieden je namelijk kosteloos een backup programma dat minstens zo leuk is als het originele plan. Ons aanbod aan binnenactiviteiten is enorm breed. Er is dus altijd wel iets te vinden dat naadloos aansluit bij jullie bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een pubquiz of onze variant van het bekende tv-spel Wie is de Verrader (Mol). We bespreken de mogelijkheden vooraf met je en kiezen het meest geschikte alternatief. Vraag gerust naar de voorwaarden en de mogelijkheden. Geen spatje regen kan jullie dag verpesten!