Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Hackers Amsterdam

"De zenuwen gierden door mijn lijf, zo echt leek het..."B. Tanema uit Purmerend
COVID-19 Aangepast
Tijdens dit uitdagende en superspannend spel hebben cybercriminelen je bedrijfsnetwerk overgenomen. Ze willen geld in de vorm van bitcoins, anders wordt alle betalingsverkeer platgelegd. Dit vraagt om directe actie van de meesterhacker in je team.

Op zoek naar de hacker in Amsterdam of omgeving

Dit realistische Hackers spel grijpt je direct bij de keel. Cybercriminelen nemen de macht over van je bedrijfssystemen en dreigen alle betalingsverkeer plat te leggen… dat mag onder geen enkele voorwaarde gebeuren! Een meesterhacker kan je helpen om deze absolute ramp te voorkomen, maar het valt niet mee om het tegen zulke professionals op te nemen. Samen met je team zul je in rap tempo zoveel mogelijk bitcoins moeten verzamelen om je bedrijf de ondergang te besparen. Lukt het jullie om binnen de tijd aan de eisen van de hackers te voldoen?

Programma

We ontvangen jou en je team op een vooraf afgesproken locatie in Amsterdam, waar jullie deze zenuwslopende uitdaging aangaan. Na de uitleg van het spel duik je met een tablet de stad in, waar je zoveel mogelijk bitcoins moet verdienen. Je krijgt hiervoor allerlei hersenkrakers in de vorm van foto’s, video’s, vragen en uitdagende opdrachten. Maak gebruik van je vindingrijkheid en je creatieve geest om het tegen de cybercriminelen op te nemen, want alleen dan zul je ze te slim af kunnen zijn! De digitale strijd kruipt helemaal onder je huid, zo realistisch voelt deze uitdaging. De tijd tikt door en de stress neemt toe. Je gaat dit toch niet verliezen? Net wanneer je er bijna paranoïde van raakt, is daar de meesterhacker die je te hulp schiet. Met zijn expertise begeleid hij je in een wereld waarin nep en echt volledig door elkaar loopt. Het Hackers spel bezorgt je een van de spannendste ervaringen sinds tijden. De dreiging van cybercrime zal je tot in je tenen kunnen voelen. Een real life ervaring die na afloop nog lang in je gedachten blijft hangen.

Waarom is het Hackers spel bij de Activity Company zo leuk?

  • Eén lange adrenalinestoot in een levensechte situatie
  • Vindingrijkheid en creatief denkvermogen zijn onmisbaar
  • Actueel thema dat net zo spannend is als een thriller
  • Red jouw eigen bedrijf uit de handen van cybercriminelen
  • Vraagt om een nauwe samenwerking van jouw team
  • Een bloedstollend avontuur met enorme tijdsdruk

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Hackers" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: