TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Escape Room dinerspel Amsterdam

"Zo spannend zit je niet vaak te dineren!" F. van Halsteren uit Zaandam
COVID-19 Aangepast

Vind jij het maar saai om in een gewoon restaurant te dineren? Dan is het Escape Room dinerspel helemaal jouw spel! Met een zalige maaltijd voor je neus loopt de spanning hoog op. Kraak de codes en vergeet vooral niet te genieten van je diner!

Escape Room dinerspel in Amsterdam

Als jij een spannend Escape Room dinerspel in Amsterdam of omgeving wilt spelen, dan is dit precies wat je zoekt. Ontcijfer de codes, buig je over lastige raadsels en los de puzzels op terwijl je geniet van een smakelijk diner. Gebruik de verschillende talenten van jouw team en werk samen om het spel te spelen. De zenuwen nemen toe naarmate je dichter bij de oplossing komt, dus blijf scherp en hou je hoofd koel. Krijg jij nog een hap door je keel?

Escape Room Programma

De instructeur ontvangt jullie op een gepaste locatie in Amsterdam of directe omgeving. Hij legt het spel uitgebreid uit, waarna de teams worden verdeeld en de eerste aanwijzingen worden gegeven. Is iedereen er klaar voor? Dan begint het dinerspel en gaat de klok lopen. Zodra iedereen zich buigt over de lastige vraagstukken, neemt de spanning toe. Met een beetje geluk lossen jullie de eerste raadsels al op voor het eerste gerecht op tafel staat!

Bij dit dinerspel kun je zelf bepalen hoe het diner eruit komt te zien, want vooraf overleggen wij het menu. Om te kunnen winnen, zullen alle teamleden een sterk staaltje zenuwen moeten hebben. Teamwerk en intensief overleg zijn nodig om de oplossingen te kunnen vinden. Maak gebruik maken van elkaars krachten en los zo de puzzels op. Weet jouw team de codes te kraken voor de tijd om is? Bij dit spel stijgt de spanning zonder twijfel tot het kookpunt.

Waarom is dit Escape Room dinerspel bij ons zo leuk?

  • Professionele begeleiding door een instructeur
  • Een echt teamspel, waarbij samenwerking en communicatie noodzakelijk is vermogen
  • Geweldige combinatie van spanning en een heerlijk diner
  • Op verschillende locaties in Amsterdam of omgeving
  • Geschikt voor kleine en grotere groepen

Als lunch of borrelspel?

Lijkt dit uitdagende Escape Room dinerspel je te gek, maar is een compleet diner je teveel? Boek deze activiteit dan als borrel- of lunchspel. Evenveel plezier en spanning, maar dan in combinatie met een hapje en drankje. Natuurlijk krijg je ook hier professionele begeleiding bij.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Escape Room dinerspel" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: