TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Salsa workshop Amsterdam

"Ik dacht dat ik er niks van zou kunnen, maar zelfs ik heb staan swingen!" N. Govert uit Monnickendam
COVID-19 Aangepast

Altijd al zo swingend willen dansen als een pro? De Cubaanse salsa heb je in één avond onder de knie! In deze salsa workshop in Amsterdam of omgeving leer je hoe je je deze heerlijke, passievolle dans eigen maakt. Laat je meevoeren door de zoete tonen van de muziek. Het plezier spat er al gauw vanaf op deze vrolijke, muzikale avond!

Salsa workshop voor vrijgezellenuitjes en bedrijven

Onze professionele dansleraar leert je tijdens deze salsa workshop alles om een echte salsa te kunnen dansen. Na het oefenen van de basispassen leer je in wisselende koppels hoe je deze dans samen uitvoert. Je zult zien dat je de bewegingen al snel beheerst en dat je deze Zuid-Amerikaanse dans vol plezier met iedereen kunt doen. Swing op de opzwepende muziek en ga even lekker los in deze vrolijke workshop.

Vind je het leuk om zelf een thema uit te zoeken en bijpassende kleding te dragen? Dat kan! Ook is het mogelijk om de salsa workshop uit te breiden met de merengue, bachata, kizomba of zouk. Nog meer vrolijkheid en plezier op één avond!

De salsa workshop combineert niet alleen goed met andere dansstijlen, maar ook met veel van de andere activiteiten van de Activity Company. Maak je dag compleet met een diner vooraf of een aanvullend middagprogramma. De salsa workshop is geschikt voor elke leeftijd en voor iedereen met of zonder danservaring.

Waarom kiezen voor deze salsa workshop in Amsterdam?

  • Krijg het salsa dansen in één avond onder de knie
  • De salsa leraar leert je alle swingende moves
  • Danservaring of niet, iedereen kan meedoen
  • Een workshop waar het plezier vanaf spat
  • Kan geboekt worden met diner of cocktailworkshop

Salsa workshop op stadsstrand Amsterdam of Zandvoort?

Wil je jouw salsa workshop nog leuker en unieker maken? Volg deze workshop van The Activity Company dan op het strand! Zie je jezelf al samen met je collega’s of vrienden swingen op het strand? Een salsa workshop op het strand is écht eens iets anders dan een ‘gewone’ teambuildingsdag of groepsuitje.

Salsa workshop op locatie

Of je nu in een danszaal, op het strand of zomaar op straat bent, dansen kan overal. Daarom kun je de workshop salsa dansen bij The Activity Company ook volgen op een locatie naar keuze. Heb je een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest of gewoon een feest in de woonkamer? Wij komen graag naar je toe om er een spetterend dansfeest van te maken!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Salsa workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: