TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Zeskamp Amsterdam

"Leuk om te zien hoe collega’s soms onverwachte talenten blijken te hebben." R. Goudsmit uit IJmuiden
Competitie | Uitdaging | Spel
Ben je op zoek naar het ultieme teambuildingsuitje? Zoek niet verder, want onze Zeskamp Amsterdam heeft alles wat je wilt!

Zeskamp in Amsterdam

De Zeskamp is het teamuitje bij uitstek dat uitblinkt in afwisseling en dat uiteenlopende competenties vraagt van de deelnemers. Dit zorgt er voor dat iedereen een bijdrage levert aan het teamsucces, of je nou een sportschooljunkie bent of meer van tactische spelletjes houdt.

Programma

Aan het begin van de Zeskamp in Amsterdam vormen we teams die tegen elkaar gaan strijden op – je raadt het al – zes verschillende onderdelen, te weten:

Teamvlag Maken

De eerste klap wordt uitgedeeld bij het maken van een zo indrukwekkend mogelijke teamvlag. Onze strenge maar rechtvaardige jury kent punten toe voor afwerking en originaliteit.

Katapult bouwen en kokosnoot schieten

Hier wordt teambuilding letterlijk teambuilding in Amsterdam. Samen bouwen jullie een katapult. Wie vervolgens de kokosnoot het verst weg weet te schieten, verdient de meeste punten.

Mega Jenga

Het spel waarbij letterlijk alleen de besten overeind blijven. Er moet steeds een steen uit de toren worden verwijderd en daarna op de toren worden geplaatst, zonder dat deze omvalt. Een vaste hand, overleg en een portie lef zijn onontbeerlijk om hier de meeste punten te scoren!

Wandelende A

Nadat jullie een A-vorm hebben gebouwd, neemt één van de teamleden hier op plaats. Vervolgens moet de A worden bewogen door middel van touwen. Samenwerken en vertrouwen op elkaar zijn hier de ingrediënten voor succes.

Toren van Hanoi

Een kegel van schijven moet van het ene stokje naar het andere worden verplaatst. Makkelijk? Dacht het niet! Een spel voor de echte slimmeriken.

Waterspel

Jullie moeten water van de ene naar de andere emmer brengen en mogen daarbij alleen gebruik maken van halve bamboetakken. Teamwork en coördinatie zijn geboden om er voor te zorgen dat er zo weinig mogelijk water verloren gaat.

Wat is er zo leuk aan de zeskamp in Amsterdam?

  • Volop afwisseling en uitdagingen voor iedereen
  • Geschikt voor alle soorten deelnemers
  • Teambuildingsspel bij uitstek