TOT 40% KORTING OP OFFERTE!

Robinson uitje in Amsterdam

"Perfecte teambuilding in de stad met veel afwisselende opdrachten!" P. Steen uit Amsterdam
Teambuilding | Competitie | Actief
Robinson uitje in de stad Amsterdam dagen jou en je team uit om de meest uiteenlopende proeven uit te voeren. Behendigheid, uitdaging en denkwerk wisselen elkaar af in dit zinderende spel. Hoe groot is jouw overlevingsdrang? Neem het tegen elkaar op in Robinson!

Maar liefst 7 bloedstollende proeven

Onze ervaren instructeurs leggen de spelinstructies uitvoerig uit voordat de strijd losbarst. En die strijd begint al met het samen stellen van de teams en daarna het maken van jullie eigen teamvlag. Daarna volgen diverse opdrachten, zoals de Toren van Hanoi, een behendigheidsspel en een evenwichtsopdracht. Al jullie denkkracht, creativiteit en samenwerking zal op de proef worden gesteld. Lukt het jouw team om zo effectief mogelijk samen te werken? Alleen dan win je de felbegeerde munten die je extra voordeel opleveren tijdens de finale!

Robinson stad Amsterdam als pure Teambuilding of gezellig samenzijn?

Robinson uitje in Amsterdam is de ideale teambuildingsactiviteit. Kies telkens met elkaar een teamcaptain en maak gebruik van elkaars unieke kwaliteiten om de proeven te kunnen winnen. Dat gaat alleen lukken door goed samen te werken en te blijven communiceren tijdens de expeditie. De proeven zijn specifiek ontwikkeld om verschillende vaardigheden in te kunnen zetten. Wie blinkt eruit bij welke opdracht? Wij stemmen de activiteit af op plezier, teambuilding of teamtraining, afhankelijk van jouw doel.

Sluit af met een heerlijk samensmeltingsdiner

Een echt Robinson in Amsterdam spel hoort natuurlijk afgesloten te worden met een heerlijk samensmeltingsdiner! Praat met elkaar na tijdens een heerlijk diner in het centrum van Amsterdam. Van al die intensieve proeven moet je wel honger hebben gekregen!

Helemaal op maat met andere activiteiten of proeven

Robinson Stad Amsterdam is een spel dat wij flexibel in kunnen zetten, waardoor het uitermate geschikt is voor grote groepen (350 + personen). Om nog beter aan jullie wensen tegemoet te komen, kunnen we extra proeven toevoegen. Ook kunnen we proeven vervangen als deze bijvoorbeeld lichamelijk niet voor iedereen haalbaar zijn. Robinson in Amsterdam is ook heel goed te combineren met andere activiteiten die wij aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!