TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Robinson uitje in Amsterdam of Zandvoort

"Superleuk, die combinatie van spierkracht en hersenkrakers. Net als op tv" V. Middel uit Arnhem
COVID-19 Aangepast

Robinson uitje Zandvoort en stadsstrand Amsterdam dagen jou en je team uit om de meest uiteenlopende proeven uit te voeren. Actie, uitdaging en denkwerk wisselen elkaar af in dit zinderende spel. Hoe groot is jouw overlevingsdrang? Neem het tegen elkaar op in Robinson!

Maarliefst 9 bloedstollende proeven

Vuur maken, knopen leggen, kokosnoten schieten… ouw team krijgt tijdens deze expeditie te maken met allerlei mentale en fysieke uitdagingen die het uiterste van je vragen. Onze ervaren instructeurs leggen de spelinstructies uitvoerig uit voordat de strijd losbarst. Lukt het jouw team om zo effectief mogelijk samen te werken? Alleen dan win je de felbegeerde munten die je extra voordeel opleveren tijdens de finale!

Robinson uitje Zandvoort of Amsterdam als pure Teambuilding of gezellig samenzijn?

Robinson uitje in Zandvoort is de ideale teambuildingsactiviteit. Kies telkens met elkaar een teamcaptain en maak gebruik van elkaars unieke kwaliteiten om de proeven te kunnen winnen. Dat gaat alleen lukken door goed samen te werken en te blijven communiceren tijdens de expeditie. De proeven zijn specifiek ontwikkeld om verschillende vaardigheden in te kunnen zetten. Wie blinkt eruit bij welke opdracht? Wij stemmen de activiteit af op plezier, teambuilding of teamtraining, afhankelijk van jouw doel. Wij stemmen de activiteit af op a) Plezier, b) Teambuilding of c) Teamtraining, exact wat jullie groep nodig heeft.

Sluit af met een heerlijk samensmeltingsdiner

Een echt Robinson in Amsterdam spel hoort natuurlijk afgesloten te worden met een heerlijk samensmeltingsdiner! Praat met elkaar na in één van onze Beachclubs tijdens een ontspannen barbeque. Meer dan een lekker drankje en een mooie zonsondergang is er niet nodig om deze geslaagde dag samen af te sluiten. Van al die intensieve proeven moet je wel honger hebben gekregen!

Helemaal op maat met andere activiteiten of proeven

Robinson in Zandvoort is een spel dat wij flexibel in kunnen zetten, waardoor het uitermate geschikt is voor grote groepen (350 + personen). Om nog beter aan jullie wensen tegemoet te komen, kunnen we extra proeven toevoegen. Ook kunnen we proeven vervangen als deze bijvoorbeeld lichamelijk niet voor iedereen haalbaar zijn. Robinson in Amsterdam is ook heel goed te combineren met andere strandactiviteiten die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan onze cocktail workshop, Powerkiten of sieraden maken. Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Robinson uitje

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Robinson uitje" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: