TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Maffia game `The Target` Amsterdam

"Mijn hart klopte in mijn keel, wat een spanning… niet normaal!" J. Geuze uit Lisse
COVID-19 Aangepast

Altijd willen weten hoe het voelt om achter de maffia aan te zitten? Speel dan deze spectaculaire city maffia game en ontdek hoeveel adrenaline er door jouw lijf kan gieren! In dit spel speur je met drie politieteams naar een voortvluchtige maffiafiguur. Welk team krijgt hem te pakken?

The Target

Wees gewaarschuwd, voor dit bedrijfsuitje zijn stalen zenuwen nodig. Een ontsnapte crimineel eist namelijk een bedrag van één miljoen euro en staakt zijn criminele activiteiten pas als hij zijn geld heeft. Er zijn maar liefst drie politieteams samengesteld om deze misdadiger te pakken te krijgen. Met de moderne technieken die je tot je beschikking hebt, moet dit toch lukken. De koffer leidt ieder team al gauw in de juiste richting, maar houd goed in de gaten of de voortvluchtige geen dwaalsporen uitzet...

Programma

Op het hoofdkwartier ontvang je duidelijke instructies over het spel en de app. Daarna stellen we drie politieteams samen en krijg je jouw missie van ons te horen. Het spel begint.

Met jouw team trek je de stad in. Het is nu aan jullie om de crimineel tegen te houden. Werk goed samen en bedenk een strategie om de misdadiger in de kraag te vatten. De aanwijzingen vanuit de koffer en op je smartphone helpen je verder op weg. Hoeveel afstand zul je moeten overbruggen tussen jou en deze gevaarlijke figuur? Hoe geslepen zijn al zijn plannetjes, en weten jullie de dwaalsporen te herkennen?

City game “The Target” brengt jullie spanning en uitdaging in een interactieve vorm, waarbij een flinke dosis adrenaline vrijkomt. Welk team lukt het om deze crimineel in de boeien te slaan, zodat Amsterdam weer opgelucht ademhaalt?

Waarom deze city game The Target bij de Activity Company?

  • Wij hebben ervaring in het vangen van boeven
  • De uitgelezen kans om zelf rechercheur te spelen
  • Maak gebruik van de tablet als geheim wapen
  • Voor dit meeslepende spel zijn stalen zenuwen vereist
  • Verrassende wendingen en dwaalsporen
  • Het meest spectaculaire spel voor een groepsuitje of teambuildingsdag

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Maffia Game `The Target`" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: