TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Virtual Reality Amsterdam

"Ongelofelijk hoe echt deze spellen voelen. Wat een avontuur!" F. de Wit uit Uithoorn
COVID-19 Aangepast
Wil jij een unieke Virtual Reality ervaring opdoen in Amsterdam of omgeving? Race dan Max Verstappen voorbij in je Formule 1 wagen, reis onze planeet over in vogelvlucht, ontsnap uit je virtuele Escape Room of beleef gruwelijke horroravonturen bij The Activity Company.

Virtual Reality

Dat de mogelijkheden van Virtual Reality eindeloos zijn, ontdek je bij The Activity Company! Met een speciale VR-bril stap je elke wereld in die je kunt bedenken. Kies één van de zes categorieën en beleef levensechte, spannende avonturen. Met meer dan 200 verschillende spellen kun je alles doen wat je maar wilt. En omdat Virtual Reality niet gebonden is aan een locatie, kunnen we een VR ervaring op elke gewenste locatie voor je regelen. Ideaal dus!

Wij bieden VR spellen aan in de volgende categorieën:

VR Teambuilding

In deze VR spellen staat teamwork centraal. Voer de opdrachten van deze verschillende spellen met elkaar uit, want alleen dan ga je met de virtuele winst naar huis. Beleef doldwaze avonturen samen met je collega’s en ontdek hoe bijzonder een virtuele groepsactiviteit kan zijn.

VR Action & Shooting

Neem je VR-vuurwapen maar bij de hand, want dit wordt een waar slagveld! Neem het op tegen soldaten of monsters in onze VR Action & Shooting games. Je hebt stalen zenuwen nodig om je in deze fantasiewerelden te durven begeven. Overleef jij dit huiveringwekkende gevecht?

VR Horror

Hou jij wel van een beetje spanning? Kies dan voor een VR Horrorspel. De spanning bouwt behoorlijk op als je door de donkere ruimtes loopt. Je weet nooit wat je onderweg tegenkomt. Hoorde jij ook iets in die gang daar..? Levensecht en bloedstollend spannend.

VR Escape Room

Voor een meeslepende Escape Room hoef je niet opgesloten te zitten. Deze virtual reality ervaring is minstens net zo opwindend. Los de puzzels op en voer de opdrachten goed uit om te kunnen vluchten uit je virtuele gevangenis. Maar doe het snel, want de tijd tikt door...

VR Discovery

Heb je altijd al bepaalde plekken op onze aardbol willen zien? VR Discovery neemt je mee over de hele wereld naar de meest prachtige delen van onze planeet. Waar je maar heen wilt, VR brengt je erheen. Magisch, toch?

VR Racing

Waan je voor even Max Verstappen in deze realistische race-ervaring. Met VR Racing neem je plaats in een speciale racestoel die je samen met de VR-bril een wervelende rit over het circuit laat beleven. Geef je over aan de rush en ga voor de winst!

Na zo’n levensechte VR-ervaring wil je vast weer even met beide voeten op de echte grond terugkeren. Virtual reality combineert perfect met een van onze buitenactiviteiten, zoals een sloepentocht of een van onze spannende achtervolgingsspellen door de stad. Een lunch of diner is bij ons altijd mogelijk. We geven je graag meer informatie, neem gerust contact met ons op en wij denken met je mee.

Waarom kiezen voor de VR Games in Amsterdam?

  • Eindeloze mogelijkheden
  • Niet locatiegebonden, dus alles kan
  • Geschikt voor elke leeftijd
  • Meer dan 200 spellen om uit te kiezen
  • Professionele begeleiding

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Virtual Reality" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: