TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Jacht naar de Macht Amsterdam

"Tof om heel Amsterdam door te gaan als onderdeel van een maffiafamilie" J. Faassen uit IJmuiden
COVID-19 Aangepast
Amsterdam is in de ban van een gevaarlijke maffiabaas. Deze Don maakt nu al een aantal maanden de dienst uit in de stad en trekt zich niets van de erecodes aan. Jouw maffiafamilie is hier natuurlijk niet van gediend en doet er alles aan om de stad weer over te nemen.

Jacht naar de macht in Amsterdam of omgeving

De valse Don is ondergedoken in de stad en is nergens te vinden. Ondertussen laat hij elke denkbare maffiawet links liggen en beheerst hij de stad volgens zijn eigen regels. Dit kunnen jullie niet toelaten! Daarom gaan jullie op zoek naar deze Don en zorgen jullie ervoor dat de macht terugkomt bij de juiste personen.

Programma

We ontvangen jou en je team op een goed bereikbare locatie in Amsterdam of directe omgeving. Hier legt de instructeur het spel uit en geeft hij elk maffiateam een eigen smartphone met GPS. Deze is bedoeld om mensen onderweg af te persen en om te kopen.Dit levert je niet alleen nieuwe hints en aanwijzingen op, maar ook crimineel kapitaal om te gebruiken. Let goed op, want jullie zijn niet het enige team dat het geld en het onderduikadres van de Don wil vinden. Hou daarom goed de tussenstanden van de anderen in de gaten en stem je volgende stappen hierop af.

Tijdens jullie wervelende avontuur nemen jullie grappige foto’s van de bizarre intriges die jullie tegenkomen. Beantwoord de vragen en opdrachten zo goed als jullie kunnen op de diverse afpers- en omkooplocaties op jullie pad. Dit levert namelijk kapitaal op en informatie over de uiterlijke kenmerken en de locatie van de Don. Wie zal als eerste de Don ontmaskeren? De spanning van deze ‘Jacht naar de macht’ blijft oplopen tot de ontknoping aan het einde van het spel.

Deze actieve race door de stad Amsterdam zorgt voor de nodige competitie en adrenaline. Tussendoor zie je ook nog eens meer van deze mooie stad. Na ongeveer twee uur krijgen jullie bij een drankje te horen wie de beste speurneuzen zijn geweest en welk maffiateam de Don ontdekt heeft.

Waarom is dit GPS spel bij ons zo leuk?

  • Spanning en adrenaline tot het laatste moment
  • Topspel actieve game players
  • Avontuurlijk en opwindend samenwerkingsspel
  • Te spelen voor kleinere en grotere maffiafamilies
  • Dompel je onder in de maffiawereld
  • Uit te voeren op meerdere locaties in Amsterdam