TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Handletteren Amsterdam

"Nooit gedacht dat je zoveel moois kon maken met letters!" C. de Jong uit Muiden
COVID-19 Aangepast
Handletteren is helemaal hot. Kaartjes, etalages of reclameborden, alles is tegenwoordig geschreven met mooie, zwierige letters. En dat is niet zo gek, want met die sierlijke letters zet je al snel iets moois neer. Wil jij dat ook kunnen? In onze workshop handletteren in Amsterdam of omgeving leer jij deze sierlijke letters op papier zetten. Een creatieve en inspirerende workshop waarin je werkt aan je techniek. Nog even en ook jij leukt al jouw kaartjes op met deze prachtige letters!

Handlettering workshop Programma

Wees gewaarschuwd, deze workshop handletteren in Amsterdam of nabije omgeving kan je zomaar een nieuwe verslaving opleveren! Een paar uur creatief werken aan deze zwierige letters smaakt namelijk naar meer. Als jij eenmaal weet met welke techniek je de mooiste woorden op het papier tovert, koop je nooit meer een kaartje in de winkel. Je maakt ze gewoon zelf!

Een professionele handletteraar leert jouw tijdens deze workshop alle kneepjes van het vak. Gewapend met potloden en fineliners ga jij werken aan jouw kundigheid. Uit de boeken die er beschikbaar zijn kies jij een quote om mee aan de slag te gaan. Heb je een eigen favoriet? Nog leuker! We starten met de basisbeginselen van het handletteren, zoals de Brush techniek. Vervolgens ga je zelf verschillende lettertypes uitproberen. Daarvoor maak je een lay-out, zodat je vooraf ziet hoe jouw quote straks op papier komt.

De kunst daarbij is om lettertypes af te wisselen. Laat een aantal woorden uit je quote extra opvallen door ze groter, dikker of verticaal te schrijven. Ook illustraties zoals sterretjes of randjes kunnen een mooie toevoeging zijn. Bevalt het ontwerp je? Dan kun je met dikker papier aan de slag gaan.

Tijdens de workshop zal je merken dat je het handletteren al snel onder de knie krijgt. De cursusleider geeft je praktische tips en legt allerlei technieken uit waar je mee kunt oefenen. Na twee uur vertrek je naar huis met je quote, een potlood, gum en fineliner. En met een flinke dosis inspiratie om thuis vaker aan de slag te gaan met handletteren!

Waarom kiezen voor deze workshop handletteren in Amsterdam?

  • Inclusief kalligrafeerpen, potlood en hand-out
  • Je leert alle technieken om zelf handgeschreven quotes te maken
  • Werken in een fijne en ontspannen omgeving
  • Intensieve begeleiding van een professioneel handletteraar
  • Voor zowel ervaren handletteraars als newby’s
  • Ontdek jouw nieuwe (verslavende) hobby

Leuk om te combineren met...

Je kunt de handlettering workshop perfect combineren met de andere uitjes die wij bieden. Maak er een creatieve dag van en neem je inspiratie mee naar de workshop sieraden maken. Of blijf nog even in het ontspannen gevoel hangen met een sfeervolle wijnproeverij of een cocktail workshop in Amsterdam.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Handletteren workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: