Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Expeditie Robinson Amsterdam

"Superleuk, die combinatie van spierkracht en hersenkrakers. Net als op tv"V. Middel uit Arnhem
COVID-19 Aangepast
Expeditie Robinson Zandvoort en Stadsstrand Amsterdam zijn gebaseerd op het gelijknamige kijkerskanon van RTL, en dagen jou en je team uit om de meest uiteenlopende proeven uit te voeren. Actie, uitdaging en denkwerk wisselen elkaar af in dit zinderende spel. Hoe groot is jouw overlevingsdrang? Neem het tegen elkaar op in Expeditie Robinson!

Maar liefst 9 bloedstollende proeven

Vuur maken, knopen leggen, kokosnoten schieten… Net als op tv krijgt jouw team in dit spel te maken met allerlei mentale en fysieke uitdagingen die het uiterste van je vragen. Onze ervaren instructeurs leggen de spelinstructies uitvoerig uit voordat de strijd losbarst. Lukt het jouw team om zo effectief mogelijk samen te werken? Alleen dan win je de felbegeerde munten die je extra voordeel opleveren tijdens de finale!

Expeditie Robinson Zandvoort als pure Teambuilding of gezellig samenzijn?

Expeditie Robinson Zandvoort is de ideale teambuildingsactiviteit. Kies telkens met elkaar een teamcaptain en maak gebruik van elkaars unieke kwaliteiten om de proeven te kunnen winnen. Dat gaat alleen lukken door goed samen te werken en te blijven communiceren. De proeven zijn specifiek ontwikkeld om verschillende vaardigheden in te kunnen zetten. Wie blinkt eruit bij welke opdracht? Wij stemmen de activiteit af op plezier, teambuilding of teamtraining, afhankelijk van jouw doel. Wij stemmen de activiteit af op a) Plezier, b) Teambuilding of c) Teamtraining, exact wat jullie groep nodig heeft.

Sluit af met een heerlijk samensmeltingsdiner

Een echt Expeditie Robinson spel hoort natuurlijk afgesloten te worden met een heerlijk samensmeltingsdiner! Praat met elkaar na in één van onze Beachclubs tijdens een ontspannen barbeque. Meer dan een lekker drankje en een mooie zonsondergang is er niet nodig om deze geslaagde dag samen af te sluiten. Van al die intensieve proeven moet je wel honger hebben gekregen!

Helemaal op maat met andere activiteiten of proeven

Expeditie Robinson Zandvoort is een spel dat wij flexibel in kunnen zetten, waardoor het uitermate geschikt is voor grote groepen (350 + personen). Om nog beter aan jullie wensen tegemoet te komen, kunnen we extra proeven toevoegen. Ook kunnen we proeven vervangen als deze bijvoorbeeld lichamelijk niet voor iedereen haalbaar zijn. Expeditie Robinson is ook heel goed te combineren met andere strandactiviteiten die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan onze cocktail workshop, Powerkiten of sieraden maken. Neem gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Expeditie Robinson

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Expeditie Robinson" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: