TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

De Erfenis van 1 miljoen Amsterdam

"Geweldig spel! Wanneer krijg je nou de kans om een miljoen uit te geven?" S. Dirkse uit Alkmaar
COVID-19 Aangepast

Op 97-jarige leeftijd heeft jouw vermogende suikeroom Hendrikus van Barneveld dan eindelijk de geest gegeven. Wat hij achterlaat, is een erfenis van maar liefst 750 miljoen euro. Die wil jij uiteraard claimen, maar ben jij wel een echte Van Barneveld? Dat zul je moeten bewijzen door in twee uur tijd 1 miljoen euro uit te geven. Appeltje, eitje… of niet?

De erfenis in Amsterdam of omgeving

Het doel van het spel ‘De Erfenis’ is om met jouw team zoveel mogelijk geld uit te geven, want alleen dan heb jij recht op die gewilde erfenis van je oom. Hendrikus van Barneveld was een echte levensgenieter, die er behoorlijk goed in was om zoveel mogelijk geld over de balk te gooien. Dat moet jou ook lukken, toch? Elk team krijgt een smartphone mee waar 1 miljoen euro op staat. Aan jullie om binnen de tijd te zorgen dat er zo min mogelijk van dit geld overblijft. Een dolkomisch GPS spel waarin je je twee uur lang een echte miljonair voelt.

Programma

Op een afgesproken toplocatie in of vlakbij Amsterdam heet de notaris je welkom. Hier word je verrast met het onverwachte nieuws: jij kunt aanspraak maken op het nagelaten fortuin van oom Hendrikus van Barneveld! De enige voorwaarde is dat je in twee uur tijd 1 miljoen euro weet uit te geven. Als de spelinstructies helder zijn, verspreiden jullie teams zich door Amsterdam. Hier staan je de grappigste missies, cryptische vragen en (foto)opdrachten te wachten. Ook een bezoekje aan het casino mag natuurlijk niet ontbreken. Let op dat je je portemonnee niet kwijtraakt!

Jouw team doet natuurlijk zijn uiterste best om zijn miljoen op te maken, maar vergeet niet dat de andere teams net zo gedreven zijn! Op je smartphone volg je hun tussenstanden, scores en sabotages, waardoor de spanning alleen maar oploopt...

Voer de opdrachten zo goed mogelijk uit om de meeste kans te maken op de 750 miljoen euro van je oom, daag de andere teams uit en beantwoord zoveel mogelijk vragen goed. Je zal zien dat het nog niet meevalt om in zo’n korte tijd zoveel centen kwijt te raken! Na twee uur is het tijd om je te melden bij de notaris. Terwijl jullie genieten van een welverdiend drankje, zal de spanning om te snijden zijn… wie van jullie heeft recht op de erfenis? De notaris maakt een heel spektakel van de ontknoping en vat jullie avonturen samen met behulp van de doldwaze foto-opdrachten die jullie hebben uitgevoerd. De grand finale wijst uiteindelijk de winnaar uit van de erfenis van 750 miljoen euro!

Wat maakt de erfenis bij ons zo’n leuke GPS game?

  • De notaris maakt een feestje van de ontvangst op een toplocatie in Amsterdam
  • Een doldwaze afwisseling van spanning en hilariteit
  • Actief stadsspel dat met verschillende teams gespeeld kan worden
  • Vlieg heel Amsterdam door met hulp van GPS en smartphone
  • Ideaal als teambuildingsactiviteit
  • Voor een keer in je leven bizar veel geld uitgeven

Liever lekker samen dineren met of zonder actie

Samen dineren na dit uitje maakt jullie dag helemaal af. Onze uitstekende catering verzorgt niet alleen hapjes en drankjes, maar kan ook een volledig verzorgd diner organiseren. Smaakte ook het spel naar meer, kies dan voor een moorddiner of een escape dinerspel. Er valt altijd meer te beleven bij The Activity Company. Wat dacht je van een sloepentocht na het diner om de spanning van het erfenisspel volledig van je af te laten glijden? We informeren je graag over de mogelijkheden en stellen graag een spectaculaire dag voor je samen!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "De Erfenis van 1 miljoen" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: